Κάλεσμα προς τους επαγγελματίες της Τήνου απηύθυνε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Τήνου, σχετικά με την συμμετοχή τους στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου. Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει.

Την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 θα πραγματοποιηθεί 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ με κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης και των νέων μέτρων που σβήνουν το μικρό και μεσαίο εμπόριο από τον χάρτη.

Το κλείσιμο θα είναι καθολικό σε όλη την Ελλάδα, για όλη την διάρκεια της ημέρας και θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικό πανεμπορικό συλλαλητήριο μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως 42 στην Αθήνα την ίδια μέρα.

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας της 18ης Ιανουαρίου 2016, αφού τέθηκε και συζητήθηκε το καυτό θέμα του ασφαλιστικού και των νέων καταστροφικών μέτρων, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για τη συμμετοχή μας στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα γίνουν για το θέμα αυτό.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ 
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Είναι χρέος όλων μας η κινητοποίησή μας να πετύχει, τα καταστήματα να κλείσουν συνολικά, ώστε να ακουστεί η φωνή μας μέχρι αυτούς που εξυφαίνουν σχέδια για την εξάλειψη της μικρής και μεσαίας εμπορικής επιχείρησης, σχέδια εξαφάνισης της αξιοπρέπειας όλων μας.

Πρέπει να δώσουμε το δυναμικό παρόν και να περάσουμε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που μας έχουν καταδικάσει σε απραξία, αγωνία και καθημερινό αγώνα χωρίς αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό, δεν επιτρέπεται να ολιγωρήσει κανένας.


Η συμμετοχή όλων μας, 
επαγγελματιών – συνταξιούχων – πολιτών 
είναι παραπάνω από απαραίτητη.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.