Ικανοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση του κόσμου στο νησί της Τήνου, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Όπως δήλωσαν επαγγελματίες του νησιού στο Τήνος Today, «Ήταν μια οικονομική ανάσα πριν την περίοδο του Πάσχα». Μάλιστα δεν έλειψαν και οι πιο θερμοί, «Δεν έχουμε δει ξανά τόσο κόσμο» μας δήλωναν.

Ενδεικτικό παράδειγμα για την παρουσία του κόσμου ήταν η επιβατική κίνηση των καραβιών όπου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη κυρίως στα απογευματινά δρομολόγια. Πιο συγκεκριμένα έφθασαν αρκετά γκρουπ που πραγματοποίησαν και εκδρομές στην ενδοχώρα του νησιού.

Σ' όλη αυτή την κίνηση βοήθησε και η διοργάνωση του Final Four που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου καθώς έφτασαν αποστολές ομάδων από Νάξο, Μύκονο και Σαντορίνη.

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΑΣΧΑ
Με το Πάσχα να είναι σε λιγότερο από ένα μήνα, οι προετοιμασίες για την προβολή του νησιού έχουν ξεκινήσει. Ήδη η πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού είναι στο 70% και τα δείγματα γραφείς μέχρι στιγμής είναι πολύ θετικά. Μένει να δούμε ο καιρός τι θα κάνει. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.