Ολοκληρώθηκε σήμερα, το SeaJet Final Four Κυκλάδων για την κατηγορία των παίδων. Πρωταθλήτρια ομάδα Κυκλάδων ανακηρύχθηκε η Α.Ε. Σαντορίνης η οποία επικράτησε στην παράταση του Πανναξιακού ΑΟΝ με 61-67. Στην τρίτη θέση είναι ο Περιστεριώνας Τήνου και στην τέταρτη ο Γυμναστικός Σύλλογος Μυκόνου.

Λίγα Λόγια για την εκδήλωση

Από την αρχή μέχρι το τέλος, η διοργάνωση ήταν άψογη. Η διοργανώτρια αρχή μαζί με τον Δήμο Τήνου φρόντισαν την κάθε λεπτομέρεια για την μπασκετική γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Τήνου.

Οι ομάδες από Μύκονο, Νάξο και Σαντορίνη χάρηκαν το διήμερο και επιστρέφουν στα νησιά τους με τις καλύτερες αναμνήσεις. Ο "οικοδεσπότης" Περιστεριώνας χειροκροτήθηκε στο μέγιστο από τους φιλάθλους. Επιβράβευση τόσο για το προπονητικό επιτελείο όσο και για του παίκτες κι το Δ.Σ.

Υ.Γ.: Η φωτογραφία στο τέλος της βραδιάς (κύρια φωτο αρθρου) είναι ο σεβασμός που υπάρχει μεταξύ των ομάδων. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν το παράδειγμα και οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. 


Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________