ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥΣτην πρόσφατη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου ανάμεσα στα θέματα της συνεδριάσεως ήταν και η απόφαση για γνωμοδότηση σχετικά με την απομάκρυνση υφιστάμενου κενωθέντος περιπτέρου στα διοικητικά όρια της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου.

Όπως έγκυρα σας είχαμε πληροφόρηση, η απόφαση που πάρθηκε είναι η απομάκρυνση του περιπτέρου από το σημείο που βρίσκεται. Για να προλάβουμε τυχών ερωτήματα αναφέρουμε τα παρακάτω.

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για την κανονιστική πράξη για τα περίπτερα, επειδή θα απαιτηθεί χρόνος κρίθηκε ότι θα πρέπει να προταχθεί η απόφαση για απομάκρυνση στο πλαίσιο του κατεπείγοντος ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Η τοποθέτηση του σε κάποιο άλλο χώρο θα οριστεί στο πλαίσιο της συνολικής ρύθμισης.

Συνοψίζοντας, το "κενό" περίπτερο θα απομακρυνθεί από το σημείο ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου που είναι καθ'οδόν και με την καινούργια κανονιστική πράξη που θα συνταχτεί θα αποφασιστεί ο χώρος για την επανατοποθέτηση του.


Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________