Στην Τήνο χτυπάει το επόμενο διήμερο η καρδιά του Κυκλαδίτικου Μπάσκετ. Στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου θα πραγματοποιηθεί το Final Four για το πρωτάθλημα των Παίδων. Σήμερα, θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί. Ο πρώτος θα ξεκινήσεις στις 5.45 μ.μ. και θα αναμετρηθούν ο Γυμναστικός Σύλλογος Μυκόνου απέναντι στην ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Στην άλλη αναμέτρηση στρέφεται το βλέμμα των Τηνιακών. Ο φορμαρισμένος και αήττητος Περιστεριώνας θα αντιμετωπίσει την Α.E. Σαντορίνης σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 8.00 μ.μ.. Να θυμίσουμε ότι η μοναδική απουσία που έχει η ομάδα της Τήνου είναι ο Μιλτιάδης Καστορίνης, λόγω τραυματισμού.

«Το μπάσκετ είναι γιορτή και ο αθλητισμός χαρά και οι Τηνιακοί ξέρουμε από γιορτές και χαρές», ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Περιστεριώνας Τήνου κι εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα για να την βοηθήσουμε να πάει εκεί που αξίζει. ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.