Συνεχίζεται σήμερα η δεύτερη μέρα του Tinos Food Paths που πραγματοποιείται από χθες στο νησί της Τήνου. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε το πρωί εκδήλωση στο μαγαζί "Salvas" όπου τρεις σεφ μαγείρεψαν μαζί με νοικοκυρές του νησιού.

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε γεύμα εισηγητών και δημοσιογράφων στην παλιά μονή-σχολείο Ουρσουλινών. Τέλος, το απόγευμα στις 20.00 θα ολοκληρωθεί το γαστρονομικό φεστιβάλ με μια ημερίδα-συζήτηση με θέμα την “ανάπτυξη συνεργιών και την προώθηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων”. Με εισηγητές τους Δημήτρη Ρουσουνέλο, Γιώργο Πίτα, Ειρήνη Σάσσου, Αντζελίνα Καλογεροπούλου.

Φωτογραφικό υλικό
Antoinette Milan


Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________