Φωτογραφία: Έβελυν Φωσκόλου



Διαβάστε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα του Tinos Food Paths 2016. H διοργάνωση θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 13 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 14 Απριλίου. Τα γευστικά μονοπάτια της Τήνου θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Πρόγραμμα 
 Τετάρτη 13/04

 10:00π.μ. 
''Μεταποίηση τοπικά παραγόμενων προϊόντων και καινοτομία''
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Κουρσάρος-Ξέμπαρκο-Φραγκίσκες- Μεσκλιές
 Εισηγήτρια: Γιάννα Μπαλαφούτη

 12:00μ.μ.
''Εξελίσσοντας την παραδοσιακή αλλαντοποιία''
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Lecaffe- Piazza-Σκούνα-Επίλεκτο
Εισηγητής: Γρηγόρης Χέλμης

14:00μ.μ.
 Πλατεία Αγ. Γεωργίου
''Τα γλυκά του τόπου μας'' (Παρουσίαση)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Πλατεία Αγ. Γεωργίου
Εισηγητές: Οι ζαχαροπλάστες της Τήνου

16:00μ.μ.
“Street food βασισμένο σε τοπικά προϊόντα”
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Μεταξύ μας-Παλιά Παλλάδα-Νούφαρα-Συκουτρής-Αίθριο
Εισηγητές: Βασίλης Αλβανίδης- Κωνσταντίνος Σιωπίδης

20:00μ.μ. "Εδώ είναι το ταξίδι"
Τοπικό και Διεθνές: το μπαρ, το νέο προξενείο της εθνικής γαστρονομίας
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Καφετέριες Παλλάδα
Εισηγητής: Μιχάλης Μένεγος

Πέμπτη 14/04

10:00 π.μ.
“Η παράδοση συναντά την καινοτομία”
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Salvas
Σεσκουλοπιτάκια (Νικολέττα Φωσκόλου- Ελένη Σαβιολάκη)
Αρνί Φρικασέ (Ελένη Παλαμάρη-Γιάννης Γαβαλάς)
Λαχανοντολμάδες (Σοφία Ψάλτη-Ρένος Αράθυμος)

20.00 μ.μ.
Ημερίδα- συζήτηση: ''Ανάπτυξη συνεργιών και προώθηση των τοπικών

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ι.ΤΗ.Π.
Νικολέτα Μακρυωνίτου
Αντζελίνα Καλογεροπούλου
Ειρήνη Σάσσου
Δημήτρης Ρουσουνέλος
Γιώργος Πίττας
Γιώργος Χατζηγιαννάκης

Γευστικό και μυρωδάτο παιχνίδι γνωριμίας με τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________