Σε προηγούμενη ανάρτηση μας, αναφέραμε για το νέο τουριστικό portal της Τήνου. Ένα Portal που χρειάζονταν ανανέωση διότι η παλαιά έκδοση του www.tinos.gr ήταν κάπως ξεπερασμένη σε σχέση με την υπάρχουσα τεχνολογία. Έτσι, είχε παρθεί η απόφαση, το site (η βιτρίνα του νησιού στον εικονικό επισκέπτη) να αλλαχτεί και να χτιστεί πάνω σε νέες ιδέες και "φρέσκιες" δημιουργίες.

To www.tinos.gr είναι ακόμα υπό κατασκευή αλλά, βασικά και σημαντικά πράγματα έχουν εισαχθεί στο νέο σχέδιο του ιστοτόπου. Μια από τις πρόσφατες προσθήκες είναι η ύπαρξη της Ελληνικής Γλώσσας κάτι που απουσίαζε σύμφωνα και με την προηγούμενη μας αναφορά.


παλιό www.tinos.gr
Έχουν ήδη τοποθετηθεί οι κατηγορίες με τις ανάλογες υποκατηγορίες: Σχετικά με την Τήνο, Που να πας, Τι να δεις, Γεύση, Διαμονή (υπό κατασκευή). Η τοποθέτηση φωτογραφιών και στοιχείων συνεχίζονται από τους σχεδιαστές. Μπείτε στο Site και περιπλανηθείτε στην "εικονική Τήνο", μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί όπως προείπαμε είναι υπό κατασκευή.

νέο www.tinos.gr

Tέλος, να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το σχέδιο τουριστική προβολής, η ιστοσελίδα θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο διάθεσης της πληροφορίας για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της περιοχής τόσο για την εγχώρια αγορά όσο και για τον εισερχόμενο τουρισμό.

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση ... 

Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________