Φωτογραφία Κατερνία ΑνδριώτηΣε δύο πύρινα μέτωπα ξέσπασε χθες φωτιά στην περιοχή της ανεμογεννήτριας. Συγκεκριμένα, το ένα μέτωπο είναι από την πλευρά της ανεμογεννήτριας (Αγία Μαρίνα) προς Καλλονή (λίγο πιο πέρα από το σημείο που είχε πάρει φωτιά πριν λίγες μέρες). Το δεύτερο μέτωπό είναι πάλι από την ανεμογεννήτρια προς τα Κιόνια.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα τρία οχήματα της πυροσβεστικής, 9 πυροσβέστες και μια υδροφόρα που έχει πάει τρεις φορές στο σημείο γεμάτη νερό.

Η φωτιά κατασβέστηκε τις πρωινές ώρες.

Πρόκειται για μια μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Πάντως προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση πως γίνεται στο ίδιο σημείο να ξέσπασε φωτιά πριν λίγες μέρες(;)

Γράψαμε και σε προηγούμενη μας ανάρτηση, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτή την περίοδο σ' αυτό το θέμα. Όμως, κάποιοι δεν δείχνουν την ανάλογη προσοχή. Ο Ιούνιος έκλεισε με φωτιές (Καλλονή, δύο στη Χώρα, Λαγκάδι κάτω από τον Μουντάδο) ο Ιούλιος μπήκε με ήδη μια μεγάλη στο ενεργητικό του. Θα το ξαναπούμε, ΠΡΟΣΟΧΗ!Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________