Το “Tinos Jazz festival” πραγματοποιείται φέτος για 7η χρονιά. Ο Τήνιος μουσικός Θωμάς Αλβέρτης με την α.μ.κ.ε. “b jazz”, συνεχίζουν την εξάπλωση της Jazz στο νησί Τήνου, με συναυλίες σε τέσσερα πολύ σημαντικά χωριά της: Τριπόταμος, Βωλάξ, Λουτρά, Υστέρνια αλλά και Χώρα είναι οι φετινοί τόποι διεξαγωγής των συναυλιών.
Λόγω του ότι φέτος είναι η χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν στη Βραζιλία, στο Ρίο ντε Ζανέιρο, το “Tinos Jazz Festival 2016”, θα είναι αφιερωμένο στην Βrazilian Jazz”.
Καλλιτεχνικός του διευθυντής θα είναι ο φημισμένος Bραζιλιάνος τσελίστας Jaques Morelenbaum, πρόσωπο εμβληματικό για την Βραζιλιάνικη αλλά και παγκόσμια σύγχρονη μουσική σκηνή.

Yπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας στη Αθήνα.

ΔΕΥΤΕΡΑ  25/7
Παλλάδα, Χώρα Τήνου

21.00 “BATALA ATENAS”
Οι “BATALA ATENAS”, η ομάδα κρουστών που συμμετείχε στην παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο, θα μας μεταφέρουν στους ρυθμούς της Βραζιλίας, σε μία παρέλαση από το παλιό λιμάνι προς την Παλλάδα.

22.00 “TINOS JAZZ FESTIVAL” PARTY, DJ KAFKA
Η γνωστή παραγωγός του “Εν Λευκώ” Κατερίνα Καφετζή, θα ντύσει μουσικά το party του “Tinos Jazz festival” που θα γίνει μπροστά από τα bar της Παλλάδας.Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________