Στην πορεία των 15 χρόνων του Φεστιβάλ πολύ συχνά τίθεται το θέμα του επαναπροσδιορισμού του ως προς τον τρόπο και τον στόχο της πορείας του.

 Ζητούμενο οι προτάσεις του να αγγίζουν τα ερωτήματα και να ικανοποιούν τις ανάγκες των φίλων του.  Η φύση, τα χωριά και οι αξίες του νησιού είναι δρών σκηνικό που καθορίζει τις επιλογές και το αποτέλεσμα.


Γίνονται προσπάθειες το Φεστιβάλ να ισορροποιεί ανά- μεσα στο Ελληνικό και Διεθνές, να αγκαλίαζει την ανθρώπινη κοινότητα στο σύνολό της και να δημιουργεί συνέρ- γειες με τους νέους, τις καλλιτεχνικές ομάδες, τις πρωτο- ποριακές πρωτοβουλίες. Φέτος παρουσιάζουμε νέες θεματικές που αναδεικνύουν την φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα του.

Ευχαριστώ τους καλλιτέχνες που πολύ φιλικά συμμετέ- χουν στο πρόγραμμα και αποτυπώνουν με την πορεία τους το ανθρώπινο πρόσωπο του θεσμού. Ο δημόσιος χαρακτήρας και η ποιότητα του Φεστιβάλ Τήνου διαφυλάσσεται σε αυτήν την δημιουργική διαδρομή από τους πολλούς φίλους που το αγάπησαν και το στηρίζουν έμπρακτα.

Τους ευχαριστώ, Θέμης Ροδαμίτης
Καλλιτεχνικός διευθυντής φεστιβάλ Τήνου

Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________