Ξεκινάμε για μια ακόμα χρονιά το ταξίδι μας στην Τέχνη και τον Πολιτισμό μέσα από το Φεστιβάλ Τήνου 2016. Ένα ταξίδι, που μέσα από μοναδικές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες από γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, βραδιές λόγου και αξιόλογες εκθέσεις, θα μας οδηγήσει σε στιγμές που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μας.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τόσο ατομικά όσο και συλλογικά, φροντίσαμε να υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα και να διασφαλίσουμε την πρόσβαση στις εκδηλώσεις με προσιτές τιμές εισιτηρίων και ειδικές τιμές σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Τήνου και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συμπαράστασή τους, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Δήμου Τήνου και φυσικά τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Ροδαμίτη Θέμη για την αγάπη που δείχνει για το Φεστιβάλ.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές και φίλους του Φεστιβάλ για την βοήθεια που προσέφεραν και θα προ- σφέρουν καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Καλά να περάσετε

Λουκριτία Άνδροβικ
Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Δήμου Τήνου

Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________