Η ΝΗΣΟΣ στην Ελλάδα

Το καλοκαίρι του 2016 η μπύρα ΝΗΣΟΣ της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο, έκλεισε 3 χρόνια παραγωγής και διάθεσης στην αγορά.

Με τρεις κωδικούς ( ΝΗΣΟΣ Pilsner, ΝΗΣΟΣ Organic All Day Lager, ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ), σε φιάλη και βαρέλι, οι μπύρες ΝΗΣΟΣ βρίσκονται σήμερα σ’όλη την Ελλάδα,  στα κεντρικά υποκαταστήματα των αλυσίδων λιανικής ΑΒ Βασιλόπουλος, Θανόπουλος, Σκλαβενίτης, My Market, και INKA. Στα Cash&Carry METRO και The MART, σε καλές κάβες, σε καταστήματα με βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα.

Οι μπύρες ΝΗΣΟΣ των Κυκλάδων προσφέρονται στα σημαντικότερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, στους καταλόγους πολλών ποιοτικών εστιατορίων αλλά και στους χώρους εστίασης των Μουσείων της Ακρόπολης, Μπενάκη και Γουλανδρή. Ακόμη, συνοδεύουν τα περισσότερα επιβατικά πλοία του Αιγαίου, αποτελώντας έναν άξιο πρεσβευτή της Τήνου και των Κυκλάδων στους εκλεκτούς καλεσμένους της χώρας μας.
Εξαγωγές στην Αυστραλία, νέα συσκευασία

Λόγω της μεγάλης ζήτησης στην εσωτερική αγορά που εξαντλεί την παραγωγή της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο, οι εξαγωγές παραμένουν στοχευμένες και περιορισμένες στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, και το Βέλγιο όπως και στην  αγορά της μακρινής Αυστραλίας όπου η ΝΗΣΟΣ αναπτύσσεται σταθερά.

Οι νέες συσκευασίες 6 pack που δημιουργήθηκαν κατ’αρχάς για την Αυστραλέζικη αγορά λειτουργούν σαν πρεσβευτές της Τήνου και των Κυκλάδων προσκαλώντας τους Αυστραλούς φίλους της ΝΗΣΟΣ σε ένα νοητό ταξίδι στον παράδεισο του Αρχιπελάγους. Το δημιουργικό υπογράφει ο εκ Θεσσαλονίκης σταθερός συνεργάτης της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο Rob Snow. Ακολουθεί η μετάφραση του αγγλικού κειμένου:

 NISSOS (‘ni.sos) στα Ελληνικά, σημαίνει νησί.

Η ΝΗΣΟΣ δημιουργήθηκε στην Τήνο, στο αρχιπέλαγος των Κυκλάδων,  γενέτειρα ενός εκ των σπουδαίων παγκόσμιων πολιτισμών.

Ευλογημένες με αναζωογονητικούς ανέμους, μεγάλες ηλιόλουστες ημέρες και γλυκές νύχτες, με ένα φυσικό περιβάλλον παρθένας και απόλυτης ομορφιάς, οι Κυκλάδες που δροσίζονται από τα νερά του Αιγαίου συμπυκνώνουν όλη την ουσία της νησιώτικης ζωής. Τοποθετημένη σαν πετράδι σ’αυτό το νησιωτικό στεφάνι, η Τήνος είναι διάσημη για το ιερό προσκύνημα της Μεγαλόχαρης. Με μία μακρά καλλιτεχνική παράδοση, θαυμαστός τόπος φυσικής ομορφιάς και αξιοσημείωτης αρχιτεκτονικής, η Τήνος φημίζεται για την τοπική κουζίνα της και τη ΝΗΣΟΣ, την διεθνώς βραβευμένη μπύρα της.

Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________