Μια εξαιρετική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρεβρέθηκαν την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στο Εστιατόριο Evi Evane. Η Τήνος για δεύτερη, συνεχόμενη φορά εμπιστεύτηκε το διάσημο, ελληνικό μπιστρό για την προβολή των προϊόντων του και της κουζίνας του.



Η αντιδήμαρχος της Τήνου κ. Αναστασία Δεληγιάννη και η διευθύντρια του ΕΟΤ στη Γαλλία, κ. Δήμητρα Βοζίκη, υποδέχτηκαν γάλλους δημοσιογράφους και φίλους της Τηνιακής κουζίνας φροντίζοντας να κάνουν γνωστή την όμορφη Τήνο με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού.

Η chef Ντίνα Νικολάου μαζί με την Τηνιακή μαγείρισσα Νικολέτα Φωσκόλου, μαγείρεψαν και πρόσφεραν μοναδικά εδέσματα του αγαπημένου νησιού φροντίζοντας ιδιαίτερα τις γεύσεις.



Τρουφάκια κοπανιστής με ξερά σύκα
Βολάκι Τήνου με άρωμα δεντρολίβανου και παξιμαδάκια Τήνου



Σεσκουλοπιτάκια Τήνου με γραβιέρα Τήνου

Πρασινάδες με αγκιναράκια, λιαστή ντομάτα και λούζα Τήνου και βινεγκρέτ με πετιμέζι



Χοιρινό «κοκκινιστό» με πουρέ φασολιών Τήνου

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ από την Τήνο κέρδισε τις εντυπώσεις…

Τραγανά φύλλα μπακλαβά με κρέμα λουκούμι Τήνου και Κεφές με παστέλι

Τα αμυγδαλωτά Τήνου έφθασαν κατευθείαν από το νησί από τρία διάσημα, παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία. Μεσκλιές, Halaris Patisserie και Δ. Μπον.


Η χαλαρή ατμόσφαιρα έκανε τους καλεσμένους απολαύσουν την ελληνική φιλοξενία και παράδοση. Φεύγοντας, πήραν μαζί τους μοναδικά παραδοσιακά δώρα από την κ. Δεληγιάννη, έχοντας σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφή βραδιά.






Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________