Απονομή βραβείων στους νικητές της “Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Τήνου”

Πραγματοποιήθηκε  στις 21 Δεκεμβρίου 2016 στο Δημαρχείο της Τήνου η διανομή των δώρων, στους μικρούς μαθητές, που κέρδισαν στο διαγωνισμό της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Για να θυμίσουμε ο Δήμος Τήνου, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών “ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ” εφαρμόζει ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι μπορούμε  να ανακυκλώνουμε άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα.
Στο πλαίσιο της ανάδειξης της δυναμικής της ανακύκλωσης στο Δήμο Τήνου, ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο νησί  μας και να συμμετάσχουν στη διαδικασία της ανακύκλωσης, πραγματοποιήθηκε η “Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Τήνου” μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2016.


Οι μαθητές κατέθεσαν στο Δήμο τα δελτία με τις συσκευασίες  που είχαν συγκεντρώσει και τα τμήματα που κέρδισαν τα δώρα είναι τα εξής:

1ο: Η B τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου, με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν : 65.325.

Έπαθλο: 1 Tablet , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

2ο: Η B τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου, με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν : 29.168.

Έπαθλο : 1 Action Camera , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.


3o: Το τμήμα ΣΤ1 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου, με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν : 19.766.

Έπαθλο : 1 MP3 , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

Τα δώρα στους μαθητές μοίρασε η Αντιδήμαρχος του Δήμου Τήνου Αναστασία Δεληγιάννη

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στην εταιρεία που μέσα από τέτοιες δράσεις δημιουργεί κίνητρα στα παιδιά μας για να ανακυκλώνουν, στα παιδιά και στις οικογένειές τους γιατί από μικρά μαθαίνουν την ανακύκλωση, αλλά και στους δασκάλους τους που τα καθοδηγούν και τα συνδράμουν σε αντίστοιχες δράσεις.

Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________