Ο Σύλλογος Στήριξης του Κέντρου Υγείας Τήνου "Νικόλαος Κόγκος" έλαβε από το Σωματείο "Οι Φίλοι της Τήνου" την ακόλουθη επιστολή καθώς και τα πράγματα που περιγράφονται σ' αυτή που αποτελούν πραγματικά μεγάλη ενίσχυση.

Για άλλη μια φορά ο Σύλλογος του Κόγκου θέλει να ευχαριστήσει τους Φίλους της Τήνου τόσο για αυτά που προσφέρουν στο Σύλλογό αλλά και για τις προσφορές τους προς το Κέντρο Υγείας της Τήνου.

Με την καθημερινή τους δράση αποδεικνύουν πραγματικά και έμπρακτα ότι είναι ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ. Ακολουθεί η επιστολή. 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. του σωματείου μας αποφάσισε να προσφέρει για τη λαχειοφόρο αγορά του αποκριάτικου χορού του συλλόγου σας της 25·* Φεβρουαρίου 2017, μια SMART TV 50' SAMSUNG.

Επίσης, με μεσολάβηση μας εξασφαλίσαμε ένα ηχείο Bluetooth της YAMAHA, ευγενική προσφορά της εταιρείας ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕΕ και 3 αντικείμενα οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης, ευγενική προσφορά του οίκου IVY HOME COLLECTION του μέλους μας κυρίου Λέοντα Μεσσηνέζη.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Αποκριάτικο Χορό σας και καλή διασκέδαση σε όλους.

Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________