Όπως πρώτο το Τήνος Today σας ενημερώσει το Tinos Food Paths, η επιτυχημένη σειρά εκδηλώσεων του Συλλόγου Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου, φέτος θα πραγματοποιηθεί για μια εβδομάδα και συγκεκριμένα από 08 έως 14 Μαΐου.

Μπορεί τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στο εκπτωτικό χωριό Mc Arthur Glen στα Σπάτα Αττικής όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της όλης δράσης  στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2017 όμως, το ερχόμενο Σάββατο, 18 Μαρτίου και ώρα 22.00 το βράδυ θα γίνει παρουσίαση του νέου λογοτύπου της δράσης στις οθόνες των καφέ μπαρ Gallery, Monopolio και Remezzo.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, θα προβληθεί το Tηνιακό πρωινό και θα εκτελεσθούν ζωντανά συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής βασισμένες στα παραδοσιακά προϊόντα (γλυκά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, βότανα, μέλι κ.α.), τα οποία θα παρουσιάζονται επίσης σε ειδική προθήκη με πληροφορίες για το κάθε προϊόν. 

Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________