Αύριο Παρασκευή 23 Ιουνίου το πρωί, αναχωρεί η αποστολή του ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ, για να συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων που θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Ο  Αίαντας Τήνου θα συμμετέχει με έναν αθλητή, ο οποίος θα αγωνιστεί στον δρόμο των 200μ. και στην Ρίψη Σφαίρας.      Αρκετά  ψηλά ο πήχης, μιας και μιλάμε για ένα απο τα πιο ολοκληρωμένα πρωταθλήματα του καλενταρίου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., αλλά οι προπονητές του συλλόγου δηλώνουν αρκετά αισιόδοξοι  στην αποκομιδή θετικών αποτελεσμάτων και βαθμών. Την αποστολή  του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θα συνοδεύσει ο ένας εκ των δυο προπονητών της ομάδας , Χαραλαμπίδης Γεωργιος , και η επιστροφή της αποστολής στο νησί αναμένεται για το πρωι της Δευτέρας .  

Βαδίζοντας ολοένα και πιο κοντά και με σταθερά βήματα προς τον στόχο της  ανόδου  του Κυκλαδίτικου στίβου, σε ενα σταθερά υψηλό επίπεδο, στηρίζουμε  ηθικά τον αγώνα και την προσπάθεια, αθλητών, προπονητών και παραγόντων .

Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________