Μετά τους Γιάννη Χαρούλη και Έλενα Παπαρίζου την Τήνο και το καλοκαιρινό Φεστιβάλ του νησιού θα επισκεφτεί για να συμμετάσχει η Γλυκερία. Η γνωστή ερμηνεύτρια με πολυμελή ορχήστρα θα μας ταξιδέψει στις πηγές του ελληνικού τραγουδιού την Τετάρτη, 16 Αυγούστου στα Λουτρά.

Η παρέλαση όμως των ονομάτων δεν σταματάει εδώ. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας το Φεστιβάλ Τήνου το φετινό καλοκαίρι θέλει (και μπορεί) να ανέβει ένα σκαλοπάτι παραπάνω για το καλό του νησιού και την περαιτέρω αναγνωρισιμότητα. Έτσι, σε λίγες μέρες θα δει την δημοσιότητα άλλο ένα μεγάλο όνομα της Ελληνικής σκηνής.

Τέλος, να αναφέρουμε πως όλα αυτά τα ονόματα που έχετε διαβάσει παρακάτω θα τα "συνοδεύουν" και άλλες εκδηλώσεις τόσο μουσικές όσο ψυχαγωγικές και πολλές άλλες που θα είναι έτοιμες να ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες ημέρες. Το Φεστιβάλ, που κλείνει φέτος 16 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, επιστρέφει πιστό στο ραντεβού του.

Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________