Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου

Στο σεμινάριο θα γίνει ιστορική αναδρομή της μπύρας.

Θα αναφερθούν πρώτες ύλες και είδη μπυρών, καθώς και η διαδικασία ζυθοποίησης και η διαδρομή ως το ποτήρι μας.

Θα φτιάξουμε σπιτική μπύρα με τη μέθοδο beer kit και στο τελος θα γίνει γευσιγνωσία από γνωστές ελληνικές ζυθοποιίες.

Το σεμινάριο συντονίζει ο Κρίκης Παναγιώτης, πιστοποιημένος beer sommelier και μέλος του συλλόγου ερασιτεχνών ζυθοποιών Ελλάδος (ΣΕΖΕ).

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Συμμετοχή: 10€

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 22830 26488, 
Αντίλαλος Καφεβιβλιοπωλείο Γκαλερί - Antilalos Coffee & Books & Gallerie

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.