Μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η Τήνος θα συμμετάσχει στην έκθεση "Nostos" που θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο, από 13 έως 16 Οκωβρίου. Η έκθεση όπως γράψαμε και σε προηγούμενη μας ανάρτηση αφορά τον Ελληνικό
Εναλλακτικό Τουρισμό.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων, Τουρισμού, Εσωτερικών, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η Τήνος θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο.


NOSTOS EXPO
Το διεθνές σημείο αναφοράς του ειδικού και εναλλακτικού τουρισμού κάθε μορφής, για όλους τους προορισμούς και τους επαγγελματίες του τομέα που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, για την ανάπτυξη, τη συνεργασία και τη δικτύωση όλων όσοι φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν τις πιο δυναμικές νέες τάσεις στον τουρισμό.

NOSTOS FORUM
Το διεθνές ετήσιο βήμα επιμόρφωσης, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τον ειδικό και εναλλακτικό τουρισμό κάθε μορφής, για τους επαγγελματίες, τους προορισμούς, τους φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα, με σκοπό την προώθηση, την εξέλιξη και την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών, ερευνών και τάσεων στους πιο δυναμικούς νέους τομείς τουρισμού, με στόχο τη βιωσιμότητα και την αειφορία. 

Share To:

0 comments so far,add yours

_____________________________________________________________________________________
Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται
_____________________________________________________________________________________