Ολοκληρώθηκε σήμερα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Τήνο η διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου πάνω σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) για τους επαγγελματίες του νησιού. Ήταν ένα σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών και διήρκεσε δύο μέρες 29 και 30/10.


Να θυμίσουμε εκ νέου ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία, υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.


Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί τους επιχειρηματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση με την επιλογή του εκπαιδευτικού φορέα, καθώς έχουν παρατηρηθεί κρούσματα εταιρειών που διοργανώνουν σεμινάρια χωρίς την έγκριση του Ε.Φ.Ε.Τ. ή υπόσχονται ότι θα διοργανώσουν σεμινάρια χωρίς αυτά να υλοποιούνται.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.