»Καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες να συνταχθούν με το Κίνημα Αλλαγής[Πρόσφατο Άρθρο]
»Το Κίνημα Αλλαγής σε ανοδική πορεία
»Πραγματική πολιτική αλλαγή με ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τήνο .Είμαι πτυχιούχος οικονομολόγος με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκα στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος επί οκτώ έτη και συγκεκριμένα στα καταστήματα Τήνου και Μυκόνου.

Εντάχθηκα στο ΠΑΣΟΚ σε ηλικία 17 ετών, το 1999. Διετέλεσα Γραμματέας της ΠΑΣΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς κατά το ακαδημαϊκό έτος 2002-2003 καθώς και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών και μέλος της συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 2008 μέχρι το 2013 ήμουν μέλος της Σ.Ε. της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τήνου. Το 2013 εκλέχθηκα Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τήνου και το 2016 Γραμματέας της Ν.Ο. ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων. Το Μάιο του 2018 εκλέχθηκα Αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής στις Κυκλάδες.

Στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος εκλέχθηκα με την παράταξη της ΔΗΣΥΕ Γραμματέας του Νομαρχιακού Παραρτήματος Κυκλάδων καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων. Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ήμουν υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Τα τελευταία πέντε χρόνια αρθρογραφώ σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες του Νομού Κυκλάδων.

Στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του 2019, θα είμαι υποψήφιος στο νομό Κυκλάδων με το Κίνημα Αλλαγής, συμμετέχοντας με αισιοδοξία και δύναμη στην προσπάθεια να φέρουμε την Προοδευτική Ανατροπή στην Πατρίδα μας.

Με εκτίμηση 
Χρήστος Πολατσίδης 
Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Κυκλάδων

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.