Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ήδη η καλοκαιρινή σεζόν έχει ανοίξει στο όμορφο νησί της Τήνου! Κάτοικοι και τουρίστες πήραν μια πρώτη γεύση των ακόμη κρύων νερών της κάνοντας τις πρώτες βουτιές! Η Τήνος αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ!


Όσο κι αν αυτό εκπλήσσει μερικούς που έχουν συνδέσει αποκλειστικά την Τήνο με την Παναγία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας διαψεύσουμε! Απέχει μόλις λίγες ώρες από την Αθήνα, είναι προετοιμασμένη κι εξοπλισμένη για να παράσχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και υπόσχεται να σας προσφέρει ξεκούραση, νυχτερινή διασκέδαση και αθλητισμό!

Η αυτόνομη κατάδυση αποτελεί ίσως την πιο συναρπαστική δραστηριότητα που μπορεί κανείς να συναντήσει στο θαλάσσιο περιβάλλον. Το απόλυτο γαλάζιο αγκαλιάζει τις αποχρώσεις των διαφόρων ειδών ζωής που υπάρχουν μέσα στο νερό και δημιουργούν ένα περιβάλλον ονειρικό που ταξιδεύει τον επισκέπτη σε ένα νέο κόσμο αρμονίας και τελειότητας.

Το περιβάλλον αυτό αν συνδυαστεί με την αίσθηση της αιώρησης, δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του βυθού.
Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.