Η επιστροφή στο κλεινόν άστυ συνοδεύεται, συνήθως, από την αίσθηση του ότι οι διακοπές τελείωσαν και ότι το επόμενο καλοκαίρι… φαντάζει τόσο μακρινό. Ο Σεπτέμβριος, όμως, ενδείκνυται για μικρές και όμορφες εξορμήσεις σε νησιά που κλέβουν τις εντυπώσεις. Ένα από αυτά; Η Τήνος.

Τρεις ώρες περίπου μακριά από την Αθήνα, καταφέρνει ολοένα και περισσότερο να προσελκύει επισκέπτες που αγαπούν τις ήσυχες διακοπές, τις μοναδικές παραλίες και το καλό φαγητό. Συγκεκριμένα, οι υψηλές θερμοκρασίες καλά κρατούν, οπότε μπορείς να απολαύσεις τα δροσερά νερά του νησιού.

Αναλόγως με την κατεύθυνση του αέρα aκαι τις οδηγίες των ντόπιων, μπορείς να επισκεφθείς τη χρυσαφένια, ερημική αμμουδιά του Αγίου Πέτρου, με τα κρυστάλλινα νερά, την εξωτική Απηγανιά, τον όρμο Γιαννάκη ή τον Άγιο Φωκά, αν θέλεις την ξαπλώστρα και την άνεσή σου,    τις παραλίες της Κολυμπήθρας και της Λιβάδας, ενώ πολύ κοντά στη Χώρα βρίσκεται η βοτσαλένια ακτή στον κόλπο του Αγίου Μάρκου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.