Ξεκίνησαν και εφέτος δυναμικά, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, οι χορευτικές ομάδες του Συλλόγου Γυναικών Τήνου. Η πρόεδρος του Συλλόγου κα. Μαρία Αμοιραλή έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δραστηριοτήτων, καθώς επίσης και προγραμματισμό προβλεπόμενων μελλοντικών εκδηλώσεων.

Ευχαρίστησε τον Δάσκαλο των χορευτικών και τόνισε ότι είναι τιμή μας που έχουμε δάσκαλο χορού τον Νίκο Σολάρη. Στο τέλος της ομιλίας της ανακοίνωσε μια ευχάριστη είδηση ότι βρέθηκε χορηγός που θα αναλάβει το κόστος κατασκευής γυναικείων και ανδρικών φορεσιών Τήνου.

Τον λόγο πήρε μετά ο Νίκος Σολάρης ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους και τους ανακοίνωσε ορισμένες από τις εκδηλώσεις της νέας χορευτικής χρονιάς. Μετά τα λόγια ήρθε ο χορός.

Να πούμε ότι στην έναρξη συμμετείχαν τριάντα οκτώ άτομα, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζαν περίπου είκοσι χορευτές. Μα τι γίνεται κ. Σολάρη, όπου πάτε κοσμοσυρροή, η εμπειρία σας, το ήθος σας, η αγάπη για αυτό που κάνετε, η υπέροχη διδασκαλία σας, οι γνώσεις σας μαγνητίζουν τους μαθητές σας.

Πάντα τέτοια! Καλή επιτυχία στις δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών Τήνου.

www.cyclades24.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.