Πηγη φωτογραφίας  shipspotting.com (Φωτογράφος Marcel & Ruud Coster)


Λίγα αναμένεται να είναι την καλοκαιρινή περίοδο τα κρουαζιερόπλοια που θα δέσουν στο λιμάνι της Τήνου.

Το νησί θα επισκεφτούν τα Panorama II και Sea Cloud, ενώ η A.P.T που φέτος είχε 5 αφίξεις στο νησί της Τήνου με τα Tere Moana και Variety Voyager δεν έχει καμία προγραμματισμένη επίσκεψη για το 2016. Μία φορά θα δέσει στο λιμάνι μας και το Island Sky, το οποίο είχε επισκεφτεί την Τήνο και το 2012! Από όλες τις αφίξεις ξεχωρίζει η άφιξη του Minerva στις 19/10/2016.

Αναλυτικότερα: 

Τετάρτη 18 Απριλίου θα καταπλεύσει το Panorama II. Το ιστιοφόρο θα επισκέπτεται την Τήνο κάθε Τετάρτη για όλο το καλοκαίρι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου!

Τρίτη 10 Μαΐου θα δέσει στην Τήνο το Island Sky. Το μικρό κρουαζιερόπλοιο της Noble Caledonia θα φτάσει το μεσημέρι από την Δήλο και θα αναχωρήσει το βράδυ για την Σίφνο.

Δευτέρα 6 Ιουνίου, θα φτάσει στην Τήνο το Sea Cloud. Το Sea Cloud θα επισκεφτεί την Τήνο άλλες 4 φορές (20/7,27/7,17/8 και 13/9)

Η τελευταία άφιξη θα είναι και η σημαντικότερη του έτους. Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 θα επισκεφτεί την Τήνο το Minerva από τις 08:00 έως τις 21:00. Το Minerva έχει μήκος 135 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει 350 άτομα.

Επιμέλεια Κειμένου 
Γιάννης Γιαμπάνης.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.