Με επιτυχία τελείωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις τα τμήματα του Περιστεριώνα Τήνου. Το μπάσκετ της Τήνου είναι σε μια ανοδική πορεία και το 2016 αναμένεται με επιτυχίες για τα τμήματα του νησιού.

Με ένα μίνι απολογισμό μπορούμε να πούμε ότι τα τμήματα του Περιστεριώνα κλείνουν τις φετινές τους υποχρεώσεις με άκρως θετικό πρόσημο.

Ας ξεκινήσουμε με το Ανδρικό που επί της ουσίας έχει δώσει έναν επίσημο αγώνα που επικράτησε του Α.Ο. Άνδρου με 45-74 και είναι στην κορυφή του ομίλου. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Με σοβαρότητα και καλό αγωνιστικό πρόσωπο η ομάδα μπορεί να φτάσει στο F4.

Οι κορασίδες, είναι πρώτες κι' αυτές στο όμιλο τους έχοντας το απόλυτο, τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αποτέλεσμα που τις κάνει φαβορί για το F4. Η ομάδα του κ. Σιώτη επικράτησαν δύο φορές του Α.Ο. Πάρου και μια τον Α.Ο. Άνδρου ενώ δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμα την ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης.

Οι παίδες, σε ένα «βατό» όμιλο κατάφεραν και έκλεισαν τον πρώτο γύρο έχοντας μόνο νίκες. Επικράτησαν των ομάδων της Μυκόνου (Γ.Σ. και Α.Ο.), του Α.Ο. Άνδρου και του Άρη Σύρου. Η ομάδα του κ. Βιδάλη, με ωραίο μπάσκετ δείχνει να πατάει καλά στα πόδια της και να είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του Α' ομίλου και την πρόκριση στο F4.

Δεν έχουμε να γράψουμε κάτι άλλο, τα υπόλοιπα θα τα «πει» η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.