Αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για ό,τι έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα και συγχρόνως θα σας παραθέσουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των επόμενων μηνών.


Καλαντάρι εκδηλώσεων
Δεκέμβριος 2015
Πέμπτη 31/12/2015 στην Κώμη

Το βράδυ της Πέμπτης 31/12-Παραμονή Πρωτοχρονιάς μετά τις 22:00 θα μαζευτούμε στην ενοριακή αίθουσα του χωριού για να αλλάξουμε τον χρόνο όλοι μαζί. Στην καθιερωμένη αυτή εκδήλωση, ο σύλλογος του χωριού θα φροντίσει, όπως κάθε χρόνο για ζωντανή μουσική.

Ιανουάριος 2016
Παρασκευή 01/01/16 στην Κώμη 

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μετά την θ. Λειτουργία και την δοξολογία για τον νέο χρόνο θα γίνει η κοπή της πίτας στην ενοριακή αίθουσα, πάντα μαζί με το τοπικό συμβούλιο και την ενοριακή επιτροπή.

Φέτος δε θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά, διότι κρίθηκε προτιμότερο τα χρήματα αυτά να προσφερθούν στους πρόσφυγες. Δώρα θα δοθούν σε όσους/όσες πέτυχαν εισαγωγή σε Ανώτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα ή σχολές για του έτος 2015. Παρακαλούμε πολύ, όσους αφορά το θέμα από Αθήνα και Τήνο να ενημερώσουν τον Γιώργο Σάββαρη στο τηλέφωνο: 6972579886 μέχρι την Πέμπτη 10/12/2015.

Κυριακή 24/01/2016 στην Αθήνα – ώρα 11:00

Την παραπάνω ημέρα και ώρα θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Αδελφότητας, Ασημ. Φωτήλα 40 και Λ. Αλεξάνδρας, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με την κοπή της πίτας και τις ευχές για την νέα χρονιά. Θα ακολουθήσει κέρασμα στο Τηνιακό καφενείο, προσφορά του Συλλόγου μας.

Σημαντική Ανακοίνωση

Όπως σας έχουμε προαναγγείλει στις προτεραιότητες του Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι και η τακτοποίηση του αρχείου των Μελών, για να λαμβάνετε όλοι σωστά την αλληλογραφία σας καθώς και να διαχειριστούμε εξίσου για όλους τις ταμειακές υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες προηγούμενων χρόνων. Για τους παραπάνω λόγους σας ενημερώνουμε ότι από την 1/1/2016 η ετήσια συνδρομή για τα ενεργά μέλη γίνεται 5 ευρώ ο καθένας. Σας παρακαλούμε, επειδή η ετήσια συνδρομή είναι ένα από τα έσοδα του Συλλόγου μας, όσοι έχουν ταμειακές εκκρεμότητες τα τρία τελευταία χρόνια θα μπορούν να τις τακτοποιήσουν με τη νέα τιμή. Επειδή δεν έχουμε ιδιαίτερους εισπρακτικούς μηχανισμούς η πληρωμή της συνδρομής είναι κίνηση φιλοτιμίας και ενδιαφέροντος για τα πεπραγμένα του Συλλόγου μας.
Μέχρι  την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης θα είμαστε έτοιμοι με το Αρχείο των Μελών, ώστε να μπορεί ο καθένας να τακτοποιήσει τυχόν εκκρεμότητες παλαιών ετών που μπορεί να έχουν παραμεληθεί. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Σας υπενθυμίζουμε πως για τις δραστηριότητες του συλλόγου και για φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επισκέπτεστε τη διεύθυνση http://esylkomi.blogspot.gr

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, του συλλόγου σας στέλνουν τις θερμότερες ευχές για υγεία, ευημερία, αγάπη και ειρήνη και η νέα χρονιά του 2016 να μας φέρει νέες ελπίδες και προσδοκίες για τον καθένα μας ξεχωριστά!

Αθήνα, Οκτώβριος 2015

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.