Τα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων μας που ασχολούνται με το Μπάσκετ και το Βόλεϊ δείχνουν πόσο ανάγκη είχε τόσα χρόνια αυτό το νησί ένα Κλειστό Γυμναστήριο. Τα παιδιά στο παρελθόν έχαναν προπονήσεις λόγω αέρα και βροχής ακόμα και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες κατάφερναν να προπονούνταν για τον αγώνα του Σαββατοκύριακου. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Οι τελευταίες δημοτικές αρχές έβαζαν από ένα λιθαράκι για να ετοιμαστεί αυτό το γήπεδο. Ένα γυμναστήριο που με τον ερχομό του έφερε επιτυχίες στον Τηνιακό Αθλητισμό. Θυμίζουμε το F4 των ανδρών και την κατάκτηση της τρίτης θέσης του Περιστεριώνα στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Τα τμήματα του Ποσειδώνα ξεκίνησαν κι αυτά φέτος να παίζουν τους αγώνες του στο "Τήνια 1895" και να αφήνουν μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ, αγώνες Τάεκβοντο κ.α. είναι κάποιες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε αυτό το "μικρό παλατάκι".


Οι εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου  (22-8-2013) 
Να είστε σίγουροι, οι αθλητές της Τήνου τώρα που αθλούνται σε χώρο με τις σωστές προδιαγραφές θα επιδείξουν μεγάλα πράγματα στο μέλλον.
Προσφάτως δόθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, η απαιτούμενη άδεια λειτουργίας. Προχωρά η προμήθεια συστήματος κλιματισμού και εξαερισμού, η τοποθέτηση των κατάλληλων μεμβρανών στα παράθυρα για  να μη δημιουργούνται προβλήματα από την έντονη ηλιοφάνεια, η τοποθέτηση ασύρματου internet,  η λειτουργία του κυλικείου και η προμήθεια αθλητικού υλικού.

Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο επιφέρει έσοδα και στην τοπική αγορά καθώς ομάδες από Μύκονο και Άνδρο το έχουν ως έδρα. Με αποτέλεσμα να έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Τήνο για να αναμετρηθούν στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Ο κόσμος στο F4

Άλλο ένα ευχάριστο που έχει φέρει στο νησί το νέο Γυμναστήριο είναι η αντιμετώπιση του κόσμου με τον αθλητισμό. Βλέπουμε συνέχεια τον Τηνιακό να πηγαίνει στο Γήπεδο και να ενισχύει τις ομάδες του νησιού. Αρκεί να θυμίσουμε ότι στο F4 του μπάσκετ είχαμε παραπάνω από 400 άτομα στο γήπεδο.

Ήταν ένα αναγκαίο έργο που έπρεπε να γίνει και έγινε στο νησί.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.