Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε

Καταρχάς θα θέλαμε ως Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου  να σας ευχαριστήσουμε για την απάντησή σας. Είστε από τους ελάχιστους που μας δίνουν κάποια απάντηση. Επίσης, με την παρούσα επιστολή θέλουμε απλώς να σας ενημερώσουμε για το πώς έχουν ακριβώς τα γεγονότα και μετά από αυτή το θέμα θεωρείται λήξαν για εμάς.

Όσον αφορά στις συναντήσεις μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχετε πληροφορηθεί λάθος τα γεγονότα. Η συνάντηση που έγινε με την Αντιδήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου, τον κ.Χατζίρη και μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ. και στην οποία δικαιολογημένα απουσίαζε η Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τήνου λόγω ασθένειας, αφορούσε αποκλειστικά τον ορισμό της ημερομηνίας της εκδήλωσης της Λευκής Νύχτας και όχι τα δρώμενα που θα λάμβαναν χώρα, για τα οποία κανένας μας δεν γνώριζε ακόμα τι θα γίνει.


Το περιστατικό στο οποίο εμείς αναφερόμαστε έγινε αρκετές μέρες μετά. Όταν εμείς θελήσαμε να ενημερώσουμε την Πρόεδρο της  Αναπτυξιακής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τήνου τι πρόκειται να κάνουμε και αν μπορούσαμε να συνεργαστούμε, μας είπε ότι δεν χρειάζεται να συναντηθούμε γιατί ο Δήμος Τήνου θα ανάψει μόνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τίποτε άλλο. Η συνεργασία των φορέων σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν αναγκαία  για το καλό του νησιού. Για το γεγονός αυτό ενημερώθηκαν άμεσα και η Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου.

Εν κατακλείδι, όπως αναφέρετε και εσείς, σημασία έχει να γίνονται πράγματα για το καλό και την ανάπτυξη της Τήνου και πρέπει όλοι να προσπαθούμε και να συνεργαζόμαστε.

Ο Σύλλογός μας το αποδεικνύει αυτό συνεχώς.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

        Ο Πρόεδρος                                   Η Γενική Γραμματέας
      Ανδρέας Τσιμέκης                                  Λουκία Κολλάρου

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.