Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμος Τήνου με αφορμή την ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία του νησιού στην Greek Tourism Expo 2015. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Διεθνής Τουριστική Έκθεση στην Αθήνα, Greek Tourism Expo 2015. Η Έκθεση αυτή  γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τείνει να καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη Διεθνής Τουριστική Έκθεση στην Ελλάδα.

Ο Δήμος Τήνου συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και εκπροσωπήθηκε από την αντιδήμαρχο αρμόδια για θέματα τουρισμού Αναστασία Δεληγιάννη Άσπρου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Ευάγγελο Κορνάρο, τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Ανδρέα Τσιμέκη, την Ειδική Γραμματέα Πετρίνα Κολλάρου, την Πρόεδρο του Συλλόγου  Ενοικιαζομένων Δωματίων Ευγενία Καμολίνου, το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Ιωάννη Βιδάλη (τοπογράφο μηχανικό) και τον Γραμματέα του Συλλόγου Επαγγελματιών Εξωμβούργου Ηλία Φιλιππούση.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης οργανώθηκαν συναντήσεις και επαφές και ήταν πραγματικά έντονο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το νησί μας. Πολλές είναι οι σκέψεις και οι συζητήσεις για  πράγματα που πρέπει να γίνουν καθώς και οι προτάσεις για την αξιοποίηση της δυναμικής που παρουσιάζει το νησί μας σε συνάρτηση και με την πρόσφατη απόφαση να ενταχθεί η Τηνιακή Μαρμαροτεχνία στον κατάλογο της UNESCO της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας.

Όλα αυτά θα συζητηθούν άμεσα στην επόμενη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις και να αξιοποιηθούν κατά τη δημιουργία του πλάνου της Τουριστικής Προβολής του νησιού μας που αφορά τη χρονιά  2016. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.