Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 μ.μ., συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου. Ανάμεσα στα θέματα της συνεδριάσεως είναι και η αναπροσαρμογή του φόρου φωτισμού ηλεκτροδοτούμενων χώρων καθώς και των τελών καθαριότητας και  ηλεκτροφωτισμού.

Τα δύο αυτά θέματα πέρασαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Με τα μέλη της μειοψηφίας Αντώνη Ξενόπουλο και Φραγκίσκο Αμοιραλή να μην εγκρίνουν την αύξηση των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
Υποστηρίζοντας τη θέση ότι στην παρούσα οικονομική κατάσταση δεν πρέπει να γίνει αύξηση τελών σε καμία Τοπική Κοινότητα. Αναφορικά δε με την απαλλαγή της Τοπικής Κοινότητας Αγάπης από τα τέλη καθαριότητας παρατήρησαν ότι συμφωνούν μεν αλλά το ζητούμενο για την περιοχή είναι να εξομαλυνθεί η λειτουργία του δεματοποιητή.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται ουσιαστικά για μικρές αλλαγές στους φόρους σε σχέση με άλλους δήμους που σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα αποφασίσουν υψηλότερες αυξήσεις σε ανάλογους φόρους. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.