Τον πρώτο του αγώνα επί αμερικανικού εδάφους είναι έτοιμος να κάνει ο Τηνιακός, Δημήτρης Λεβαντίνος.

Ο έφηβος αθλητής θα πάρει μέρος σε προπονητική ημερίδα σε ανοιχτό στίβο που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο του. «Θα τρέξω 300 μ. εμπ. και 4Χ400 μ. Δεν είναι επίσημος αγώνας, αλλά ένα τεστ πριν από την έναρξη της χειμερινής περιόδου», είπε ο νεαρός αθλητής και συμπλήρωσε: «Με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει αναμένεται να πάρω μέρος στους αγώνες του χειμώνα. Ωστόσο αυτό θα το κρίνει το επόμενο διάστημα ο προπονητής και θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα είμαι».

Ο αθλητής των χαμηλών εμποδίων, αν και εφόσον πάρει μέρος στη χειμερινή περίοδο θα ξεκινήσει τους αγώνες στα μέσα Ιανουαρίου στα 800 μ., ενώ θα κάνει κούρσα και στα 4Χ400 μέτρα. «Η χειμερινή περίοδος θα είναι αρκετά δύσκολη, καθώς παράλληλα με τους αγώνες και την προπόνηση υπάρχει και η εξεταστική. Γενικώς όμως νομίζω πως τα πράγματα πηγαίνουν καλά, τόσο στο κομμάτι της σχολής όσο και της προπόνησης», είπε ο νεαρός, ο οποίος σπουδάζει κινησιολογία σε Πανεπιστήμιο στο Λούμποκ του Τέξας.

Ο Λεβαντίνος έχει ατομικό ρεκόρ στα 400 μ. εμπ. 52.69, επίδοση κοντά στο όριο συμμετοχής (52.20) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

www.segas.gr

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.