Ποιες είναι οι προοπτικές της ερχόμενης τουριστικής σαιζόν για την Τήνο; Αυτή ήταν η ερώτηση μας στην πρόσφατη συνέντευξη που μας παραχώρησε η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Αναστασία Δεληγιάννη-Άσπρου.

Μας τόνισε πως αν υπάρχει πολιτική ηρεμία και μια οικονομική σταθερότητα. Αν τα έχουμε αυτά βήμα – βήμα θα προχωρήσουμε ώστε το τόπος μας να έχει τη δυναμική που του αξίζει. Το νησί, ανεξάρτητα από τις όποιες δράσεις και στρατηγικές, έχει ανέβει επίπεδο και από μόνο του μιας και συνεχώς όλοι και περισσότεροι άνθρωποι το ανακαλύπτουν.

Αυτή είναι και προσπάθειά του Δήμου Τήνου να βοηθήσει τους ντόπιους και ξένους τουρίστες να το ανακαλύψουν. Από εκεί και ύστερα πρέπει και εμείς και οι επαγγελματίες να βοηθήσουμε ώστε ο κόσμος να περάσει καλά ώστε να γίνει ο καθένας ένας διαφημιστής μας. Επομένως έτσι τα μεγέθη πολλαπλασιάζονται, αρκεί να γίνει μια καλή και συλλογική προσπάθεια.

Εκείνος που θα περάσει καλά θα ξανάρθει και θα στείλει και το φίλο του. Η κ. Δεληγιάννη μας ανέφερε όπως έχει αναφέρει πολλές φορές, ο Δήμος δεν μπορεί να έχει παροχές τουριστικού γραφείου και στη σημερινή εποχή που γίνεται όλο και δυσκολότερη η θέση της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο καθένας μας μπορεί να συνδράμει ώστε να έχουμε θετικά πρόσημα στην επόμενη τουριστική περίοδο.

* φωτογραφία: Ξενοδοχείο Ποσειδώνιο

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.