Συναντήσαμε μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου και συζητήσαμε σχετικά με τα μελλοντικά τους σχέδια.

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχετε στα εορταστικά δρώμενα της Τήνου. Τι αλλαγές να περιμένουμε σε σχέση με πέρυσι;

Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που ο σύλλογος μας συμμετείχε στα εορταστικά δρώμενα του νησιού. Έχοντας την περσινή εμπειρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις δράσεις μας πιο πλούσιες αλλά και πιο οργανωμένες.

Κατά πόσο είναι δυνατών στην εποχή που ζούμε με τα οικονομικά περιθώρια είναι ιδιαίτερα στενά, ένας σύλλογος υγειονομικού ενδιαφέροντος να πραγματοποιεί τέτοιες εκδηλώσεις;
       
Όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου στηρίζονται από χορηγίες τόσο των μελών μας όσο και διαφόρων άλλων επαγγελματιών οι οποίοι παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής δεν μας έχουν αρνηθεί τίποτα. Επίσης τα πάντα γίνονται χάρη και σε πολύ προσωπική δουλειά από διάφορους εθελοντές.

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ρένο Αράθυμο πάντα πρόθυμο συνεργάτη του συλλόγου μας, καθώς και από τα θεατροπαιχνίδια την Εμμανουέλλα Σανταμούρη, την Ψάλτη Σταματούλα, την Ευαγγελία Καβούδη και την Γεωργία Χατζηπαναγιώτη για την συμμετοχή τους στο Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κουραμπιέδων.

Βλέπουμε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων σας, το εργαστήρι των κουραμπιέδων, την καθιερωμένη σούπα καθώς και άλλες εκπλήξεις. Μιλήστε μας για τις δράσεις αυτές;

Το παιδικό χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κουραμπιέδων νομίζουμε ότι ευχαρίστησε και διασκέδασε τα παιδιά μας, τα οποία άλλωστε είναι και οι πρωταγωνιστές των γιορτών. Για τα παιδιά λοιπόν θα υπάρξει άλλη μια έκπληξη την παραμονή της πρωτοχρονιάς αλλά και για όλους θα φτιαχτεί η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη σούπα, για να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε ζεστές ευχές.

Είστε ένα νέο Δ.Σ. στον συγκεκριμένο σύλλογο και μετράτε στο ενεργητικό σας αρκετές δραστηριότητες-εκδηλώσεις. Τι να περιμένουμε στο μέλλον; 

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ θα διοργανώσει πριν το Πάσχα το Tinos Food Paths.
Θα είναι μια συνέχεια του περσινού, ένα ακόμη τριήμερο γεμάτο δραστηριότητες γύρω από την γαστρονομία του τόπου μας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.