Δελτίο τύπου εξέδωσε χτες, ο Δήμος Τήνου σχετικά με την Παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά. Το Δ.Τ. αναφέρει. Η 11η Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένη στα παιδιά, στο μέλλον του κόσμου, την ελπίδα της κοινωνίας μας.

Ευθύνη μας είναι να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να μεγαλώσουν σε ένα υγειές περιβάλλον, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια να αναπτύξουν τα χαρίσματά τους, να αναδείξουν τα ξεχωριστά τους ταλέντα και να διαμορφώσουν την προσωπικότητά τους, με τέτοιο τρόπο που  να γίνουν χρήσιμα στην κοινωνία.

Ιδιαίτερα τις δύσκολες αυτές εποχές που διανύει η πατρίδα μας,  είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τα παιδιά, δίνοντάς τους όραμα και ελπίδα για το αύριο, για να δημιουργήσουν μια νέα Ελλάδα, μακριά από  όλα αυτά που οδήγησαν τη χώρα μας σε αυτό το σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Σαν Δημοτική Αρχή βεβαιώνουμε τα παιδιά του νησιού μας, πως θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να τα βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους,  προσφέροντας τους σχολικές και  αθλητικές εγκαταστάσεις, πολιτιστικούς και ψυχαγωγικούς χώρους. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.