Στις 11 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου. Βλέποντας μόλις σήμερα 22/12/15 την συνεδρίαση στο internet, ακούσαμε με έκπληξη το Δήμαρχο Τήνου κ. Σίμο Ορφανό να αναφέρει στις αρχικές του δηλώσεις  ότι : «. . . Επίσης πολλές εκδηλώσεις είχαμε το τελευταίο διάστημα στο νησί μας, εν πολλοίς χρηματοδοτούμενες και από το Δήμο Τήνου. . . . Με επιτυχία θέλω να πιστεύω διοργανώσαμε τη
Λευκή Νύχτα στο νησί και ανάψαμε το δέντρο με αρκετή παρουσία των συμπολιτών μας . . .»


ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ . . . θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πάντες ότι το μόνο που έκανε  ο Δήμος Τήνου τη βραδιά της Λευκής Νύχτας ήταν να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο συνοδεία της χορωδίας του κ. Αλέκου Χατζίρη. Όλα τα υπόλοιπα δρώμενα – εκτός από το εργαστήρι των κουραμπιέδων του Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ. - ήταν οργανωμένα και πληρωμένα από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου και τα μέλη του.

Όταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Ανδρέας Τσιμέκης απευθύνθηκε στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τήνου κ. Λουκρητία Άνδροβικ – Ρουγγέρη αντιμετώπισε την αρνητική στάση της. Δεν δέχθηκε καν να μας συναντήσει για να της καταθέσουμε τι είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε για εκείνη τη βραδιά. Ο Δήμος Τήνου, λοιπόν, δεν διοργάνωσε τη βραδιά της Λευκής Νύχτας, ούτε συμμετείχε έστω και με μία ευτελή οικονομική βοήθεια. Δεν γνώριζε καν τι δρώμενα υπήρχαν.

Έχουμε μία απορία. Γιατί ούτε ο Δήμαρχος Τήνου ούτε ένας από τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους (συμπολίτευση & αντιπολίτευση) δεν ανάφερε ότι η Λευκή Νύχτα είναι πρωτοβουλία και οργάνωση του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου ;

Περιμένουμε μία επίσημη απάντηση.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, τα γεγονότα να αναφέρονται όπως ακριβώς είναι και η αναγνώριση να δίνεται σε αυτούς που πρέπει. Έτσι, για να νιώθουν και αυτοί μία ηθική ικανοποίηση και μία ώθηση για να συνεχίζουν τις προσπάθειές τους. Και αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, τουλάχιστον ας μην καρπώνονται άλλοι αυτές τις, ομολογουμένως από όλους τους συμπολίτες μας, επιτυχημένες προσπάθειες για την ανάπτυξη του νησιού μας.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

        Ο Πρόεδρος                                   Η Γενική Γραμματέας

      Ανδρέας Τσιμέκης                                  Λουκία Κολλάρου

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.