Ο Δήμος Τήνου, στην προσπάθεια του για την αναβάθμιση της τουριστικής προβολής του νησιού, ανανεώνει την ιστοσελίδα tinos.gr σε μια σύγχρονη και δυναμική πλατφόρμα που θα λειτουργεί σε όλες τις συσκευές (desktop, mobile, tablet) και θα αναδεικνύει με σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό τις ομορφιές του νησιού και όλα όσα  έχει να προσφέρει στους επισκέπτες.


Σε αυτή την προσπάθεια καλεί όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που έχουν αποθανατίσει με τον φακό τους το νησί, να στείλουν υλικό που θα ήθελαν να δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα ώστε να συμβάλλουν στην προβολή του νησιού. Το υλικό πρέπει να είναι σε καλή ανάλυση (τη μεγαλύτερη δυνατή) και να αναγράφεται στο όνομα της φωτογραφίας το μέρος ή η δράση που απεικονίζει.

Ο Δήμος δεσμεύεται να αναφέρει σε κάθε φωτογραφία που θα ανέβει στην ιστοσελίδα το όνομα του φωτογράφου. H θεματολογία μπορεί να είναι χωριά, χώρα, παραλίες, γαστρονομία, θάλασσα, events, φύση, εναλλακτικές δράσεις.

Οι φωτογραφίες μπορούν να σταλούν στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση fotografiestinou@gmail.com.

[post_ad]

Σχόλια:

1 comments:

  1. Θα ήθελα να μάθω εάν το έργο της ανανέωσης της ιστοσελίδας είναι μια εθελοντική προσφορά των κατοίκων ή κάποιων επαγγελματιών του νησιού. Σε αυτή την περίπτωση με χαρά θα προσφέρουμε τις όποιες εικόνες διαθέτουμε για την προβολη του νησιού. Θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό

    Πλυτάς Νικηφόρος
    nikiforosec@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.