Τις πόρτες της ανοίγει αύριο η Greek Tourism Expo. Η Τήνος δεν θα μπορούσε να λείπει από την συγκεκριμένη έκθεση η οποία θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

H Τήνος θα εκπροσωπηθεί από την Αρμόδια Αντιδήμαρχο, κ. Αναστασία Δεληγιάννη, τoν κ. Ευάγγελο Κορνάρο, τον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Τήνου, κ. Ανδρέα Τσιμέκη, την κ. Πετρίνα Κολλάρου καθώς και την πρόεδρο του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Τήνου "Η Ξενία", κ. Ευγενία Καμολίνου.

Κύριος στόχος της έκθεσης είναι κάθε χρόνο να γίνεται το σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων και των εκπροσώπων του διεθνούς τουρισμού, και να συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση και προβολή του Ελληνικού Τουρισμού Με το σύνθημα «COME TO MEET THE GREEKS – Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες» στην έκθεση θα φιλοξενηθούν 100 hosted buyers από Ευρώπη, Ασία, Μ. Ανατολή, Αμερική, Βαλκάνια και Τουρκία οι οποίοι θα καλύπτουν όλους τους τομείς του τουρισμού.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.