Δύο χρόνια από την ίδρυση του Π.Α.Σ. Τήνου (ένωση Α.Ο. Τήνου και Α.Ε. Στενής), η ομάδα του νησιού συνεχίζει να κρατάει ψηλά την «σημαία της» στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων. 

Έφηβοι

Έχοντας ουσιαστικά δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια της για τη σαιζόν 2015-2016!!!, οι έφηβοι του Π.Α.Σ. Τήνου μπορούμε να πούμε ότι κλείνουν τη χρόνια με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η φουρνιά που προπονεί ο κ. Σουμπασάκος έχει αποδείξει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. 

Την αγωνιστική περίοδο 20014-2015 η ομάδα έφτασε στο Final Four της Πάρου. Η ταλαιπωρία για τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα μεγάλη λόγω του ταξιδιού παρ' όλα αυτά η ομάδα έδειξε σοβαρό πρόσωπο και άξιζε κάτι καλύτερο.

Η προσπάθεια που έκαναν και κάνουν τα παιδιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Ένα οικογενειακό κλίμα που υπάρχει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της ομάδας είναι ένα συστατικό της επιτυχίας. Το μέλλον του Τηνιακού Ποδοσφαίρου είναι λαμπρό. 

Ανδρικό

Για το ανδρικό τμήμα τα πράγματα δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά. Η ομάδα δεν κατάφερε την περσινή αγωνιστική περίοδο να μείνει στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ' Κυκλάδων. Με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Β' κατηγορία. Τον Σεπτέμβριο ήρθε η ανακοίνωση από το Δ.Σ. της ομάδας ότι το τηνιακό ποδόσφαιρο δεν θα έχει αντιπρόσωπο στο Πρωτάθλημα της Ένωσης. 

Οι λόγοι για τη μη συμμετοχή του σωματείου έχουν να κάνουν με οικονομικής φύσεως προβλήματα. Αυτή η παρένθεση ελπίζουμε να είναι μικρή και ευελπιστούμε για τη συμμετοχή του Π.Α.Σ. την επόμενη χρονιά.


Καλή συνέχεια σε όλα τα τμήματα του Π.Α.Σ.!!


[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.