Αναρτήθηκε στις 28 Νοεμβρίου, στην διαφάνεια του κράτους η επιχορήγηση του Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου σε συλλόγους. Τα χρηματικά πόσα είναι τα ακόλουθα.

1. Στον "Θρησκευτικό Σύλλογο Παναγία η Οδηγήτρια", ποσό €................................... 5.500 για την προώθηση & καλλιέργεια της Βυζαντινής Τέχνης και τη λειτουργία του Εργαστηρίου Βυζαντινής Αγιογραφίας.

2. Στον "Θρησκευτικό Σύλλογο Αγ. Ελεούσας Εξωμβούργου", ποσό €....................... 10.000 για την καλλιέργεια, ανάπτυξη & διάδοση της Βυζαντινής Μουσικής & Ιεροψαλτικής.

3. Στην "Αδελφότητα των Τηνίων εν Αθήναις", ποσό € .................................................. 5.000 ως συνδρομή του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. για την πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων της Αδελφότητας.

4. Στο "Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου – Νικόλαος Κόγκος", ποσό € ............. 8.000 ως συνδρομή του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. για την αντιμετώπιση χρηματοδοτικής κάλυψης των αναγκών του Συλλόγου.

5. Στο μη κερδοσκοπικό σωματείο "Οι μικροί φίλοι του Ιησού", ποσό € ........................... 500 ως συνδρομή του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. για την αντιμετώπιση χρηματοδοτικής κάλυψης των αναγκών του Σωματείου

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.