Στην χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ομόφωνα το πλάνο δράσεων έτους 2016, της τουριστικής επιτροπής Δήμου Τήνου. Ο προϋπολογισμός του όλου εγχειρήματος θα είναι 63.000€.

Όπως ανέφερε η εισηγήτρια και Αντιδήμαρχος για θέματα Τουρισμού κ. Αναστασία Δεληγιάννη στόχος είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της Τήνου, η αύξηση της πληροφόρησης για τις διαθέσιμες επιλογές και με τον τρόπο αυτό αύξηση του βαθμού ικανοποίησης του τουρίστα αλλά και πιθανή περαιτέρω άμβλυνση της εποχικότητας και τέλος η αύξηση των μεγεθών σε όρους επισκεψιμότητας και δαπάνης

Από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας ο επικεφαλής, κ. Παναγιώτης Κροντηράς ανέφερε ότι «Θα ψηφίσουμε το πλάνο για να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία για την υλοποίηση του» ενώ ο κ. Γιάννης Ζαλώνης τοποθετήθηκε λέγοντας «Θα μπορούσε ο προϋπολογισμός του πλάνου να είναι μεγαλύτερος και να ακουμπάει τα 100.000€»

Τέλος, ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους Δημοτικούς Συμβούλους και εγκρίθηκε ομόφωνα το πλάνο.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.