Ο σύλλογος Σκαλάδου, με χαρά προσκαλεί όλους τους συγχωριανούς μας, στην Τήνο, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 το απόγευμα, μετά την Θεία Λειτουργία στο Πολιτιστικό Κέντρο (σχολείο) του χωριού, όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Αντίστοιχα, προσκαλεί και όλα τα μέλη του συλλόγου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων.

Η προσέλευση θα είναι στις 10.00 το πρωί καθώς, θα πραγματοποιηθεί και Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι, που βρίσκεται στο εσωτερικό του σχολείου. Θα ακολουθήσει γενική συνέλευση, όπου θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, καθώς επίσης, θα παρουσιαστεί και ο ισολογισμός του Συλλόγου.

Επίσης θα γίνει συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν το χωριό μας, περιμένοντας να ακούσουμε τις δικές σας νέες προτάσεις και ιδέες.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.