της Κατερίνας Νανοπούλου

Όταν η Γεωργία Ζήλου αποφάσισε να δώσει όνομα στα χειροποίητα σαπούνια που κατασκευάζει, το μυαλό της πήγε κατευθείαν σε μία έκφραση που χρησιμοποιούσε η μητέρα της. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε το «Ένα κάρο», μία σειρά από σαπούνια και προϊόντα για το σώμα, τα οποία κατασκευάζει και πουλά η Γεωργία, από την όμορφη Τήνο, όπου αποφάσισε να εγκατασταθεί λόγω της οικονομικής χρήσης και χάρη στην προτροπή μερικών καλών φίλων.

Τι ακριβώς φτιάχνετε στο «Ένα κάρο»;

Η μεγάλη αγάπη του Κάρου είναι τα χειροποίητα σαπούνια και εκεί θα βρει κανείς μια μεγάλη ποικιλία. Τα σαπούνια παρασκευάζονται από ελαιόλαδο και άλλα φυτικά έλαια, αρωματίζονται μόνο με αιθέρια έλαια και χρωματίζονται αποκλειστικά με φυσικά υλικά, ενώ οι πρώτες τους ύλες είναι πάντοτε υψηλής ποιότητας. Η παρασκευή τους γίνεται με την λεγόμενη κρύα μέθοδο, η οποία επιτρέπει στις πρώτες ύλες να διατηρούν στο μέγιστο δυνατό τις ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων και ευνοεί την παραγωγή γλυκερίνης, συστατικό που συνήθως αφαιρείται από τα σαπούνια του εμπορίου, για λόγους κέρδους. Επιπρόσθετα με ενδιαφέρει η εμφάνιση των σαπουνιών να είναι ελκυστική και έτσι φροντίζω και για τα εντυπωσιακά τους σχέδια.

διαβάστε περισσότερα στο www.huffingtonpost.gr
[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.