Για δεύτερη ημέρα θα παραμείνουν σήμερα δεμένα τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας εξαιτίας της 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης των ναυτικών, που ζητούν την άμεση απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Η απεργία των ναυτικών θα ολοκληρωθεί στις 6 το πρωί της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου.

Στις 11 το πρωί η ΠΝΟ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση εντός του λιμανιού, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου αντιπροσωπεία της ΠΝΟ θα επιδιώξει συνάντηση με τον υπουργό Θοδωρή Δρίτσα.

Στη συγκέντρωση θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του ΝΑΤ αλλά και οι υπάλληλοι του υπουργείου Ναυτιλίας οι οποίοι πραγματοποιούν και αυτοί απεργιακές κινητοποιήσεις ζητώντας την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που εντάσσει το ΝΑΤ στον Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Οι υπάλληλοι του υπουργείου Ναυτιλίας έχουν προγραμματίσει στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.