Ο Δήμος Τήνου στo πλαίσιo της συμμετοχής του στην 3η αποκλειστική τουριστική έκθεση GREKLAND PANORAMA  στη Στοκχόλμη από 12-14  Φεβρουαρίου 2016  καλεί όποιον επαγγελματία θέλει να συμμετέχει είτε με τη φυσική του παρουσία είτε με υλικό, να μας το δηλώσει μέχρι τις 15/1/2016.

Eπίσης θα πρέπει μέχρι την ίδια ημερομηνία να  παραδοθεί στο Γραφείο Δημάρχου το διαφημιστικό υλικό.

Η έκθεση αυτή  πραγματοποιείται αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο, στην καρδιά της Σκανδιναβίας, και έχει κάθε χρόνο περίπου 11.000 επισκέπτες, είναι δε ένα από τα ποιο σημαντικά τουριστικά γεγονότα που αφορούν την Ελλάδα. Θα είναι ανοικτή για το κοινό 13 και 14 Φεβρουαρίου και έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στον καθορισμό ενός πλούσιου προγράμματος εκδηλώσεων και events που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των επισκεπτών.

Οι δυνατότητες που θα έχει ο Δήμος μας ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω:
  • Το περίπτερο θα είναι διαστάσεων 12 τετραγωνικών μέτρων (3Χ4).
  • Στις 12/2/2016 θα γίνει παρουσίαση του Δήμου σε κορυφαία στελέχη της τουριστικής αγοράς.
  • Συναντήσεις με Tour Operators και Τουριστικά Γραφεία της Σκανδιναβίας.
  • Βραδινή εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται με σκοπό την καλλιέργεια σχέσεων με τους Σουηδούς εκπροσώπους του κλάδου του τουρισμού.
  • Υπάρχει η δυνατότητα 20’ παρουσίασης του Δήμου στα Αγγλικά και η υπηρεσία αυτή ονομάζεται TRAVEL STORIES.
  • Οργάνωση ιδιαίτερων meeting  με στελέχη της  Apollo με σκοπό την αναλυτική παρουσίαση του προορισμού και τη διερεύνηση συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.
  • Προβολή της Τήνου στις ειδικές γιγαντοοθόνες του Εκθεσιακού Κέντρου με 30 σποτ ημερησίως διάρκειας 1,5 λεπτών maximum
[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.