Με μεγάλη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Υστερνιωτών Τήνου, στο κτίριο της Αδελφότητας Τηνιων εν Αθήναις.


Έγινε απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, τιμήθηκαν οι εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου, με ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους Τηνιακούς της Αθήνας να στηρίξουν την προσπάθεια, γιατί το αίμα πότε δεν ξέρουμε πότε θα το χρειαστούμε, βραβεύτηκαν μαθητές που την προηγούμενη χρονιά πέρασαν σε ανώτατες και ανώτερες σχολές, τιμήθηκαν τρεις εξαιρετικοί συγχωριανοί μας που διετέλεσαν Πρόεδροι στο Σύλλογο, συζητήσαμε για τα προβλήματα των Υστερνίων και της ευρύτερης περιοχής καθώς και τέθηκαν οι στόχοι για ένα δημιουργικό 2016 γεμάτο έργα, δράσεις, φεστιβάλ, αγώνες δρόμου και ότι καλύτερο για την προβολή του χωριού και της Τήνου.

Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν παρά το τσουχτερό κρύο, τον κ. Αρμάο εκπροσωπώντας τον Δήμο μας, τον Πρόεδρο των Υστερνίων κ. Μαλακατέ, τον Πρόεδρο Μαρλά Μαμάδου κ. Μανώλη Σκαρή, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μουντάδου, την Αδελφότητα και τον κ. Παπαδημητρίου, τον κ.Μάρκο Αλβέρτη από τον Φαλατάδο, την κα Μαργαρίτα Καγιώργη από το Σύλλογο του Βεναρδάδου, τον κ. Κώστα Δανούση συνεργάτη μας και εκπρόσωπο του Πνευματικού Κέντρου Πύργου και όλους εσάς που με την δυναμική παρουσία σας δείχνετε την πρόθεση ότι όλοι θέλετε να βοηθήσετε για να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από τα Υστέρνια στην θέση που τους αξίζουν.

Ο Σύλλογος εύχεται σε όλους καλή, υγιή και δημιουργική χρονιά, με συνεργασία και εργατικότητα.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.