Έντονες είναι οι αντιδράσεις Συλλόγων της Τήνου οι οποίοι υψώνουν τις φωνές τους και διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό.

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου όπου γνωστοποιεί την συμμετοχή στην Πανεμπορική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου με κλείσιμο καταστημάτων και καλεί όλους τους επαγγελματίες της Τήνου να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους.


«Είναι χρέος όλων μας η κινητοποίησή μας να πετύχει, τα καταστήματα να κλείσουν συνολικά, ώστε να ακουστεί η φωνή μας μέχρι αυτούς που εξυφαίνουν σχέδια για την εξάλειψη της μικρής και μεσαίας εμπορικής επιχείρησης, σχέδια εξαφάνισης της αξιοπρέπειας όλων μας», αναφέρει ο Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογος

Σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και ο Σύλλογος Επαγγελματικών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου όπου ανακοίνωσε την συμμετοχή του στην Πανελλαδική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016.

« Κλείνουμε τα μαγαζιά μας πριν μας τα κλείσουν. Το Ασφαλιστικό δεν πρέπει να γίνει η θηλιά στο λαιμό των επαγγελματιών. Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τα καταστήματα τους να συμμετάσχουν την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 στην Πανελλαδική Απεργία.»,  αναφέρει ο Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τήνου.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.