Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, εορτή της Αγίας Άγγελας Μerici, Ιδρύτριας του Μοναχικού Τάγματος των Ουρσουλινών Αδελφών,  πανηγύρισε το Παρεκκλήσιο της Αγίας στον οικισμό Κουμάρο. Το Παρεκκλήσιο αυτό ανήκει στην Αρχιεπισκοπή και το φροντίζουν οι Μοναχές Ουρσουλίνες της Τήνου.

Στις 4:30 το απόγευμα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από το Σεβασμιότατο π. Νικόλαο και συλλειτούργησαν μαζί οι  ιερείς της Τήνου: Π. Φραγκίσκος Βιδάλης, π. Δημήτριος Δαλέζιος, π. Νικόλαος Ψάλτης και π. Ιωάννης Σκλάβος.  Για μια χρονιά ακόμη το Παρεκλήσι της Αγίας Άγελλας αποδείχτηκε μικρό για χωρέσει περισσότερα από εκατό άτομα τα οποία προσήλθαν στην πανήγυρη για να τιμήσουν την Αγία Άγγελα και να δοξάσουν  και ευχαριστήσουν το Θεό για τα μεγαλεία που Εκείνος έκανε ανά τους αιώνες μέσα στην Εκκλησία με την προσευχή και ενεργό δράση των Μοναχών Ουρσουλινών.

[post_ad]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.